4-tjedni online program AEQ metode za uklanjanje kroničnih bolova u gornjem dijelu tijela

Online program je namijenjen za sve koji pate od kroničnih bolova i tegoba u gornjem dijelu tijela.

Bolovi u trbuhu, donjem dijelu leđa, teško dizanje ruke, bolovi u lopaticama, bolovi u predjelu prsnog koša, često ukočen vrat i poteškoće s okretanjem glave.

Glavobolje, migrene, bolovi u ramenima, laktovima, zapešćima, stanje karpalnog tunela ili teniskog lakta predmet su objašnjenja i vježbi koje učite u programu.

Mozak percipira bol koja nema razloga za ono što se događa, ali je prisutna stalno.

Razlog tome je podsvjesna kronična napetost mišića(SMA), koja na taj način želi pridobiti pozornost svijesti kako bi se moglo promijeniti ponašanje i omogućiti postupnu promjenu nesvjesnih obrazaca i odgovora koji nas drže u oklopu čak i kada nije prikladno ili potrebno.

Takve obrasce i odgovore tijela učit ćete se smanjiti i eliminirati AEQ vježbama koje omogućuju da jasnije osjetimo svoje tjelesne reakcije i da na njih svjesnije utječemo, što će omogućiti potrebne promjene.

Učit ću vas:

-Zašto dolazi do bolova u leđima, trbuhu, rukama, ramenima, vratu i glavi.
-Kako smanjiti kroničnu napetost u prsima
-Zašto postoji negativna reakcija tijela na ispravnu svjesnu promjenu ponašanja.

Kroz program ćete naučiti:

-Pravila i fizičke zakone koji omogućavaju reguliranje i usklađivanje potreba i obveza te time povećavaju svjesnu kontrolu nad problemom.
-Četiri AEQ vježbe koje će biti ključne za ublažavanje bolova u gornjoj polovici tijela.

Ako sudionik ne može prisustvovati vođenju vježbi uživo zbog nepredviđene situacije, dobit će pristup snimci koju će moći pogledati jednom u sljedeća 24 sata.

Dodjela snimke regulirana je pravilima koja ćete dobiti prijavom na program.

U slučaju da uglavnom niste u mogućnosti prisustvovati programu uživo, ne preporučam sudjelovanje, jer učinak programa neće biti primjeren.

Vježbe vodim 25 minuta, 15 do 20 minuta objašnjavam ili odgovaram na pitanja sudionika.

Naučit ćete, 4 AEQ vježbe u 20 dana. Vježbu ću voditi na nekoliko različitih načina. Raznovrsno upravljanje vježbanjem smanjuje osjećaj početne monotonije i sprječava otpor prema vježbanju.

Nakon svakog tjedna dobivate na mail detaljan opis  AEQ vježbe koju ste učili kroz tjedan.

Program vodi:
Stjepan
 Ostroški mag.cin., učitelj AEQ metode 3. stupnja

U slučaju da nakon prva dva dana sudjelovanja shvatite da takav pristup nije za vas, nudim Vam mogućnost povrata kotizacije u cijelosti.

Trajanje programa: 27.03.-21.04.2023.

Cijena programa: 120,00 €

Prijavite se!